Activiteiten

Fietsvakantie Benissa Spanje

Fietsen

Onze Casa is gelegen aan het begin van de klim naar het oude Benissa, beter gekend als de “Pogio”. Van hieruit kan er alle richtingen uit gefietst worden. Eens je in het binnenland terecht komt, kan je talrijke beklimmingen doen en kom je terecht in een oase van rust met weinig tot geen verkeer. De kans is groot dat je er zelfs bekende profs zal tegenkomen omdat het hier voor veel profrenners de ideale locatie is om te trainen om in topvorm te geraken. 

Ook voor de minder geoefende fietser zijn er tal van mogelijkheden. Wij werken graag samen met Vuelta Turistica, zij staan in voor de verhuur van de kwalitatieve Specialized racefietsen en de welbekende Strömer e-bike.

Met deze laatste heeft ook de minder of niet geoefende fietser de mogelijkheid om de mooie natuur in de bergen te ontdekken. Voor degenen die graag in groep fietsen, is het een aanrader om dit samen te doen met Vuelta Turistica. Elke dag om 10u vertrekken zij in verschillende groepsniveaus onder leiding van aangename gidsen. Na de rit is het plezant om na te praten in hun gezellige bar. 

Wandelen

Voor wandelaars zijn er vele mogelijkheden in de omgeving. In de eerste plaats de prachtige  beklimming van de Peñon de Ifach,  een unieke ervaring! Verder kunnen jullie kiezen voor een prachtig wandelpad tussen Calpe en Moraira langs tal van adembenemende baaitjes. Of jullie kunnen ook de bergen intrekken. Sierra de Bernia is een kleine bergketen die uitnodigt voor een bijzonder mooie bergwandeling. Een aanrader is om hier een restaurantbezoek aan toe te voegen op de top van de berg met een prachtig zicht op de Middellandse Zee. 

wandelen Casa Verano eterno
tennis vakantie spanje

Tennis en padel

De “Club de Tenis y Padel Buenavista Benissa” ligt op 5 minuutjes wandelafstand van onze villa. Er zijn 6 courts en eveneens een gymclub en een terrasbar. 

www.tenisbuenavista.blogspot.be 

Water –en attractieparken

In Benidorm op 25 minuutjes rijden vindt u verschillende waterparken, attractieparken  en zelfs dierentuinen, zoals Aqua Natura, Aqualandia, Terra Mitica, Terra Natura… Ideaal voor een daguitstapje met zowel kleine als grotere kinderen. 

aquapark vakantie Spanje