Onze casa 

Voor degenen die behoefte hebben aan rust en ontspanning in een zomerse sfeer onder de warme Spaanse zon, welkom in Casa Verano Eterno, waar de zomer nooit eindigt. 
Een rustige vakantie met z’n tweeën, met het gezin of met vrienden, maar ook een sportieve vakantie, voor beide kunt u bij ons terecht. 
Onze grote villa in Valenciaanse stijl met een modern tintje voorziet u van alle comfort. Alles is aanwezig om er een onvergetelijke vakantie van te maken.
Wij willen U het gevoel geven thuis te komen in een gezellig huis en tegelijkertijd ondergedompeld te zijn in een eeuwige zomer. Immers, aan de Costa Blanca heb je meer dan 300 dagen zon per jaar.
Onze villa heeft 3 appartementen, 2 met 2 slaapkamers en 1 met 1 slaapkamer, en er is ook 1 aparte slaapkamer met badkamer die kan worden gekoppeld aan een van de appartementen.

We hebben ook de mogelijkheid om grote gezinnen een comfortabel verblijf te bieden.
De appartementen kunnen apart gehuurd worden, maar de villa kan ook in zijn geheel gehuurd worden door een grote groep familie of vrienden. 

In de maanden juli en augustus wordt de villa alleen in zijn geheel verhuurd en altijd van zaterdag tot zaterdag. Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact met ons opnemen. 

In het voorjaar van 2020 is het interieur geheel aangepast en vernieuwd en ook de tuin is geheel opgeknapt!

Tuin en zwembad

Het domein heeft een mooie uitgestrekte tuin met verschillende gezellige hoekjes om rustig te genieten. Dit betekent dat ook gasten die liever alleen zijn, in alle rust kunnen ontspannen. Elk appartement beschikt ook over een eigen terras. Natuurlijk is er ook een zeer aangenaam zwembad, ideaal voor een frisse duik na een uitstap of gewoon om te relaxen met een drankje. Het zwembad (9 x 4,5 meter) is zeer toegankelijk dankzij een brede trap.

Omgeving

Het kleine strand ligt op ongeveer 15 min wandelafstand. Hier kan je heel fijn snorkelen en ervaren hoe helder de Middellandse Zee wel is. Wij stellen snorkelmaskers ter beschikking voor onze gasten. De grote zandstranden van het naburige Calpe of Moraira, liggen op ongeveer 10 min rijden.

Ook heel fijn is het om ’s avonds een uitstapje te maken naar een van de gezellige stadjes in de omgeving, zowel aan de kust als in het binnenland. Er zijn veel restaurantjes, winkeltjes en een gezellige drukte. In Calpe is er ook een lange strandboulevard en zomers worden er regelmatig activiteiten of feesten georganiseerd. Daarna is het altijd weer zalig om terug te keren naar de rust van Casa Verano Eterno.

Eten en drinken

Elk appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken. 

’S Avonds heeft u de keuze om gezellig zelf te koken of om een van de vele restaurantjes op te zoeken in de omgeving, waarvan er verschillende een prima prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

Aan supermarkten is er geen gebrek, alleen in Calpe ga je er al meer dan 10 vinden.  

Tijdens de schoolvakanties behoort een broodjesservice tot de mogelijkheden.