Onze casa 

Voor wie nood heeft aan rust en ontspanning in een zomerse sfeer onder de warme Spaanse zon, van harte welkom in Casa Verano Eterno, waar de zomer nooit eindigt. 
Een rustige vakantie als koppel, met het gezin of met vrienden, evenwel als een sportieve vakantie, voor beiden kan je bij ons terecht. 
Onze grote villa in Valenciaanse stijl met een modern tintje bezorgt u alle comfort. Alles is aanwezig om er een onvergetelijke vakantie van te maken.
We willen u het gevoel geven van thuis te komen in een gezellige woning en tegelijk ondergedompeld te worden in een eeuwige zomer. Aan de Costa Blanca heb je immers meer dan 300 dagen per jaar zonneschijn.
Onze villa beschikt over 3 appartementen, 2 met 2 slaapkamers en 1 met 1 slaapkamer, en er is ook nog 1 afzonderlijke slaapkamer met badkamer die eventueel gekoppeld kan worden aan een van de appartementen.

We hebben dan ook de mogelijkheid om ook grote gezinnen een comfortabel verblijf aan te bieden.
De appartementen kunnen apart gehuurd worden maar de villa kan ook in zijn geheel gehuurd worden door een grote groep familie of vrienden. Voor meer informatie best even persoonlijk contact opnemen. 

In de maand maart gaat het interieur nog aangepast en vernieuwd worden!

Tuin en zwembad

Het domein beschikt over een mooie uitgebreide tuin met verschillende gezellige hoekjes om rustig te genieten. Zo kunnen ook gasten die liever op hun gemak alleen zijn, zich in alle rust ontspannen. Elk appartement heeft ook zijn eigen terras. Er is natuurlijk ook een heel aangenaam zwembad, ideaal voor een zwempartijtje of frisse duik na een uitstap of gewoon om aan te relaxen met een drankje. Het zwembad (9 x 4,5 meter) is heel toegankelijk dankzij een brede trap.

Omgeving

Het kleine strand ligt op ongeveer 15 min wandelafstand. Hier kan je heel fijn snorkelen en ervaren hoe helder de Middellandse Zee wel is. Wij stellen snorkelmaskers ter beschikking voor onze gasten. De grote zandstranden van het naburige Calpe of Moraira, liggen op ongeveer 10 min rijden.

Ook heel fijn is het om ’s avonds een uitstapje te maken naar een van de gezellige stadjes in de omgeving, zowel aan de kust als in het binnenland. Er zijn veel restaurantjes, winkeltjes en een gezellige drukte. In Calpe is er ook een lange strandboulevard en zomers worden er regelmatig activiteiten of feesten georganiseerd. Daarna is het altijd weer zalig om terug te keren naar de rust van Casa Verano Eterno.

Eten en drinken

Elk appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken. 

’S Avonds heeft u de keuze om gezellig zelf te koken of om een van de vele restaurantjes op te zoeken in de omgeving, waarvan er verschillende een prima prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

Aan supermarkten is er geen gebrek, alleen in Calpe ga je er al meer dan 10 vinden.  

Tijdens de schoolvakanties behoort een broodjesservice tot de mogelijkheden.