Over ons

Stefan & Linda

Stefan Willen Linda Vissers

Wij, Stefan en Linda, zijn altijd al graag op vakantie gegaan naar de zon. Linda is na haar middelbare studies Spaans gaan studeren en heeft verschillende zomers in een Spaans gastgezin doorgebracht en is ook daarna altijd graag naar Spanje op vakantie blijven gaan. Ook Stefan heeft als fervent fietser Spanje leren ontdekken. 

De laatste jaren kriebelde het om in Spanje een eigen stekje te hebben waar we steeds naartoe konden gaan om even te ontsnappen aan het drukke leven in België. 
In 2017 hebben we de knoop doorgehakt en zijn actief op zoek gegaan naar een appartement aan de Costa Blanca waar we samen met onze vier kinderen konden ontspannen en genieten van de zon, het fietsen, de warmte en de gemoedelijkheid van de Spanjaarden. Het valt ons hier telkens op dat de mensen hier rustiger, minder gehaast en minder gestrest leven, en het is altijd heerlijk om daar in te vertoeven, al is het maar voor even. In Calpe hebben we ons droomappartement gevonden. Ons gevoel is dan ook dat we hier als gezin op de juiste plaats terecht zijn gekomen.  Niet lang nadien ontstond bij Stefan het idee om op zoek te gaan naar  een vakantiewoning om uit te baten en gasten te kunnen laten genieten van waar wij zo van genieten. We werden al snel verliefd op deze mooie Spaanse villa met zijn vele mogelijkheden. Verhuizen naar Spanje zagen we misschien wel zitten, maar Stefan heeft een eigen zaak in België en onze 4 kinderen zomaar uit hun vertrouwde leven halen is niet zo evident. Gelukkig zijn er vele opties en hebben we de perfecte mensen gevonden om het appartement te beheren tijdens onze afwezigheid. In de zomer zijn we veel zelf aanwezig maar daarbuiten staan zij steeds voor u klaar en wij natuurlijk ook telefonisch of via mail.

Contacteer ons!